FAMILIARS ADAPTATS COVID19

de viatge

Voleu conèixer les danses d’arreu a mesura que viatgeu per tot el món? Us convidem a pujar a un tren màgic que us conduirà a través de diferents indrets per tal de conèixer la varietat de balls que s’hi practiquen. Passarem per Àustria, Rússia, Mèxic, Grècia, etc., però sense oblidar les danses típiques de casa nostra!

Ens acompanyes en aquest meravellós viatge?

Espectacle musical familiar dirigit a nens i nenes i pares i mares de totes les edats. Està adaptat per tal de complir les mesures d’higiene i seguretat sanitàries arran de la Covid-19.

Media
Fitxa tècnica
DSCF4760.jpg
utinghami, rei de la boira

Es tracta d’una divertidíssima, participativa i dinàmica adaptació teatral i musical del llibre “Utinghami, el Rei de la boira” de l’escriptora catalana Mercè Canela. Està dirigida al públic familiar i és apta per a nens i nenes de totes les edats.

“Els nens i nenes ja no juguen perquè estan
molt tristos. Pel que sembla, la bruixa Pèrfida, que sempre fa de les seves, hi té alguna cosa a veure. L’Eulàlia, una nena inquieta i valenta esbrinarà què passa i s’embarcarà en tot un seguit d’aventures
per recuperar l’alegria amb l’ajuda d’un follet molt simpàtic i divertit”.

Espectacle musical familiar adaptat per tal de complir les mesures d’higiene i seguretat sanitàries arran de la Covid-19.

Media
Fitxa tècnica
utinghami%202_edited.jpg
dia genial

Mar o muntanya? Vosaltres decidireu on voleu anar!

Durant la sortida, descobrireu salts d’aigua, visitareu castells, passareu per ponts volats i travessareu coves, entre moltes altres aventures. Tot això ballant danses que us acompanyaran al llarg d’una esplèndida excursió que mai oblidareu.

Media
Fitxa tècnica
IMG_0216.JPG
taller de xanques

Preparats per veure el món des d’una altra perspectiva?

Us oferim l’oportunitat de convertir-vos en camallargs per unes hores d’una manera fàcil i divertida.

Media
Fitxa tècnica
10481883_282727631919035_328313276772658