top of page

FAMILIARS

marlina i els set sons

 

El poble de la Marlina, gris i trist a causa de pluja, busca l’única manera de recuperar el somriure dels seus habitants i la Marlina sap quina és, fer que surti l’arc de Sant Martí! Però, com s’ho farà? Serà capaç de conviure amb les pors i les veus del seucap?

Trobarà la manera de deixar enrere aquesta tristesa?

“Si ho pensem diferent i mirem més enllà, descobrirem un món ple de colors.”

A través de la història de la Marlina es fa una introducció de conceptes musicals bàsics com l’escala major, les notes de l’escala de Do i els diferents modes. Es treballa a partir del codi de colors, un mètode que s’adapta a qualsevol tipus d'infant. El públic participa activament des d’un primer moment i gaudeix de música en directe amb instruments com el violí, la viola, el piano i la flauta travessera. 

La marlina.tiff
mos-kids

 MOS-KIDS és un espectacle de teatre musical i familiar que explica la història de la Sati Mosquit, una encantadora nena-mosquit que emprèn un viatge cap a un món desconegut amb l’objectiu d’aprendre a volar i vèncer, així, les seves pors. 

MOS-KIDS parla d’una història de superació, d’empoderament i de la importància del valor de l’amistat, en una posada en escena propera, cuidada i dinàmica. 

Els entranyables personatges de seguida creen un vincle amb els espectadors en un ambient inclusiu, on la complicitat amb el públic es fa patent no només en els més petits sinó també en els que són més grans, que poden llegir un missatge entre línies que no deixa indiferent. 

ALEA_Estrena MOS-KIDS_IMG_9117 còpia.jpeg
de viatge

Voleu conèixer les danses d’arreu a mesura que viatgeu per tot el món? Us convidem a pujar a un tren màgic que us conduirà a través de diferents indrets per tal de conèixer la varietat de balls que s’hi practiquen. Passarem per Àustria, Rússia, Mèxic, Grècia, etc., però sense oblidar les danses típiques de casa nostra!

Ens acompanyes en aquest meravellós viatge?

Espectacle musical familiar dirigit a nens i nenes i pares i mares de totes les edats. 

P1040187.jpg
utinghami, rei de la boira

Es tracta d’una divertidíssima, participativa i dinàmica adaptació teatral i musical del llibre “Utinghami, el Rei de la boira” de l’escriptora catalana Mercè Canela. Està dirigida al públic familiar i és apta per a nens i nenes de totes les edats.

“Els nens i nenes ja no juguen perquè estan
molt tristos. Pel que sembla, la bruixa Pèrfida, que sempre fa de les seves, hi té alguna cosa a veure. L’Eulàlia, una nena inquieta i valenta esbrinarà què passa i s’embarcarà en tot un seguit d’aventures
per recuperar l’alegria amb l’ajuda d’un follet molt simpàtic i divertit”.

Espectacle musical familiar apte per a tota la família, que pot realitzar-se en interior o exterior.

DSCF6230-2.jpg
dia genial

Mar o muntanya? Vosaltres decidireu on voleu anar!

Durant la sortida, descobrireu salts d’aigua, visitareu castells, passareu per ponts volats i travessareu coves, entre moltes altres aventures. Tot això ballant danses que us acompanyaran al llarg d’una esplèndida excursió que mai oblidareu.

IMG_0216.JPG
taller de xanques

Preparats per veure el món des d’una altra perspectiva?

Us oferim l’oportunitat de convertir-vos en camallargs per unes hores d’una manera fàcil i divertida.

10481883_282727631919035_328313276772658
bottom of page